PS.Patrick Reslow.

Bara helt kort,detta borde ha hänt långt tidigare.Moderaten Reslows definitiva beslut att lämna ett vilset moderaterna som satt sig i knät på rester av alliansen,som innhar två fiender till SD,lilla Annie o tönten militären Björklund som vill hålla tillbaka långa räkan att INTE kasta ut Lövén ännu..? De är rädda för ett nyval kräken.
 
Hoppas bara fler följer honom i detta låsta läge där alliansen numera går i rödhåriga centerband? Detta är bara otroligt mina vänner...dessa individer sätter "sitt eget bekväma liv"och titlar med bra löner o taktiken FÖRE LANDET SVERIGE? All denna smörja för att komma runt SD och försöka trixa till en egen trollformel?
 
Vad faen är det frågan,om är sakpolitiken bara på pappret i oppositionspolitiken från dessa dårar? De där sossarna förstör landet sittandes på alliansens mandat,jaa vilket otroligt gäng som kommit in i vår riksdag.?Kan vi skylla på att dom där är alldeles för unga för att sitta i en regering 2017 ?Ja hon moderaten är väl torr bakom öronen o han militären,men sedan då? Vi får vackert vänta till hösten nästa år...för att kunna börja rädda det,som räddas kan?

Kommentera här: