Rysstroll eller ej?

 
Transportstyrelsens lakejer.Hur kan en sån oerfaren människa som Maria Ågren få nytt förtroende? Hur kan hon bara flyttas runt i de olika parlamenten/myndigheterna?Denna jäkla svågerpolitik räddar henne från ett märkbart straff? Denna kortsiktighet hos regeringen är verkligen "Omdömeslös"?
 
Jag har svårt tänka mig att Maria Ågren är nån expert på väder,geologin,naturvården,och transportväsendet?Och allt detta satt hon över fram till sanningen uppdagades av journalisterna på en kvällstidning.Ingen sakkunskap krävs längre för såna toppjobb i vårt land? Den kortsiktighet o omdömeslöshet som ska prägla den högsta nivån för Rikets ledning o säkerhet,jaa den är förbluffande o helt borta i detta ärendet som fått såna konsekvenser.
 
Och allra mest sanslöst är att människan behåller sin topplön När hon dömdes till böter en struntsumma i fallet fick hon Ågren istället en reträtt plats på näringsdepartementet med bibehållen lön...?Det måste sticka i ögonen för andra i myndigheten när allt var uppenbart för hur regeringen med tomten Lövén höll henne om ryggen?Hon Ågren borde direkt efter det här sparkats ut i kanalen utanför Rosenbad...och regering borde avsättas.Nu är det slut?.

Kommentera här: