Skrivklubben i Mark.

Denna klubb bildade vi ett gäng på 12 personer året 1988.Vi hade träffats på nångra utställningar jag hade året innan,och vi bytte visitkort och fikade en stund i Marks biblioteket.Vi fann varandra då personkemin funkade direkt så vi träffades allt oftare. Vi träffades hos varandra för att komma riktigt nära..........
 
Året senare fick vi ut den lilla boken med dikter och jag stod för illustrationerna.En liten anspråkslös bok vi fick till låga kostnader,allting är så dyrt men vi samlade ihop summan till slut.En kort presentation och sen skrev vi några dikter var,tyvärr fick aldrig Elsa Grave läsa /vår proffsiga dikterska/våra små smycken.Jag bjöd in henne på några samlingar till allas förvåning. Hon tillhörde de bästa kvinnliga i landet Elsa Grave.
 
Vår mening med att ge ut litet lyrik var egentligen att vi tyckte det skulle väcka "andra som sitter hemma"o skriver att få inspiration,och inte bara slänga sakerna i närmaste byrålåda..tanken var ändå god.Och givetvis att publicera dem..det finns många hemmaskrivare som är lika bra..som de där så kallade proffsen som figurerar i media.Men de flesta vågar ej ta steget rakt ut i verkligheten..precis som inom måleriet - allt sånt här är ett smalt spår,jäkla smalt.
 
 

Kommentera här: