Den Humanitära........1.

Stormakten Sveriges fall är verkligen långt gången,och efter alla dumheter av en så kallad Allians som alltjämt sitter kvar i DÖ,överenskommelsen - och nu verkar två hoppa över i Lövéns knä ser det illa ut? Och vi som trodde det skulle BLI EN FÖRÄNDRING blir alltmer besvikna över dessa jävla nollor i politiken?
 
Detta säger en del av tillståndet i landet (ja politiskt) utöver att 16 författare,debattörer går samman o skriver en bok om eländet med att ha såna politiker att styra vårt land som det heter.?Sen vet vi sedan länge att den svenska debatten länge lagt fokus på SD och invandringens kaos. Denna måste självklart vara reglerad o ej släppas vind för våg av detta patrask i Lövén o ett redan förlorat MP som bara hänger kvar i Sossekvasten?
 
Hur ska dessa den kvarvarande alliansen bete sig gentemot SDs växande skaror undrar man?Däri ligger hela problematiken verkar det som? De gör allt för att kunna hålla SD utanför oppositionen,det enda oppositionsparti vi har i landet ska ej vara med i diskussioner om hur landet ska styras,detta är vansinnigt korkat o dumt.Ja nivån är mycket låg och hur ska den kunna ändras när rester av alliansen fortsätter bojkotten mot landets största parti?

Kommentera här: