Självutnämnd Makt.

Säga vad man vill om denna tummelplats Almedalen,som senare år kritiserats av många för att just vara utlämnad till vår så kallade maktelit.Men om vi hade haft tyngre gubbar i de där leden,så hade det varit något annat för att kunna stå upp mot framtidens utmaningar,och att fotfolket fått en chans till bättre trygghet i vår politik?
 
Tittar vi litet på den Internationella bilden så behöver vi "Bli tuffare med samtalen"och det gäller först att behålla vår unika välfärd,att vi slutar ge bort vårt land för trycket från mellanöstern? Och se till nästa år att få bort Lövén för gott från rikspolitiken? Sedan har vi klimatet där det ändå ej görs tillräckligt här hemma,,o det beror på att det sitter fel folkl även där i lilla partiet under sina maskrosor..?
 
Och så det allra viktigaste vår vansinniga Integration. Diskussionerna här är inte bara smärtsam,den är så förvirrad genom att SD har ställts utanför en så viktig diskussion - ja den viktigaste att allt blir kaos istället för samlade samtal för att ST0PPA invandringen nu innan nästa år? SD kräver hårdare restrikstioner o att Asyl ska slopas,medan rödluvan/den tokiga smålänningen C/menar att vi ska öppna för alla som vill in i landet..Politiken ska vara befriande men eftersom tokstollarna i alliansen är rädda för Åkessons parti,och som har svaren på frågan ej
kommer med i rikspolitiken så undrer jag hur vi skall fixa detta?Det kallar åtminstone jag en förbannad vriden"självutnämnd makt"som ger svenskarna sår som aldrig kommer att läkas.

Kommentera här: