SG Svensson 2

Tredje gången vi möttes var på Volvos konstklubb på Hisingen.Då pratade vi om skolor o sådant,och om vilka våra favoriter var i måleriet.Han diggade Fransmännen o speciellt han Miro..med sina sagofigurer o flygande tefat.Jag stod redan fast vid mina två Inge Shiöler och fenomenet Åke Göransson.
 
Och en sak som gör jag tyckte om killen var att han tagit sig ur "sin svåra alkoholism".Att resa sig ur en sådan misär klarar ett fåtal killar,jag har mött så många som super sig till döden.Mycket av resan tillbaka berodde på en kvinna från TV. /känd från TV som det heter/I den sötaClary Jansson som ni lite äldre säkert kan minnas?
 
Hon stöttade honom helt,och blev så kär i SG att de gifter sig i kyrkan utan pompa o ståt...ochså en resa av angenämare slag kan man säga.De möttes på hans jobb som truckförare på Eriksberg,Clary kom dit och skulle göra ett program för TVn om narkomaner..Och även alkoholister.Sen var det klippt för SG.Efter inspelningen kom de att snacka över en fika och tycke uppstod direkt och erotiken kom sedan in i bilden under tre års tid.
 
Svensson flyttar in i Clarys hus utanför Stockholm o han är hemma o målar och städar,varje dag berättade han var som en ny upplevelse för mig.Så på de första tre veckorna hade Clary lärt honom mer än han hade lärt under sin hela levnad.Tänk vad vissa kvinnor ändå kan åstadkomma - när de sätter in kärleken i rätt sammanhang?

Kommentera här: