Museet 3

Och just denna inställning gör att människor "räds diskussionen"och gör att de drar sig undan alltsammans.Ibland blir de provocerade o därför säger de att de gillar vad de ser - fastän det snarare är tvärtom.För i botten handlar det som allt annat om en viss kunskap,har man ej läst eller gått skolor/kurser sitter man illa till förstås.
 
Det är som med vin man måste först smaka på det,läppja på det innan man kan tycka om det..o så är det med konsten också.Och nu i vår upplysta tid finns även mycket på nätet där man kan finna vägarna in i konstriket om man nu känner för detta? Snart inser man vad som gäller och kan litet namn o förhoppningsvis även komma till köp? Och då märker man senare att det här inte bara är för en så kallad svensk ELIT ?
 
Tittar man historiiskt så har det i många fall tagit över hundra år för vissa målare/konstnärer innan de blivit accepterade av samtiden.Titta på fenomenet med vår kända HalmstadsGrupp med Mörner o grabbarna det tog dem 30 år innan de kom ut i Europa med sin stil surrealismen....alla är efterfrågade än i dag.Det är historien.

Kommentera här: