Det blev många turer under två dygn på Österlen.Vi bilade kors o tvärs i alla de riktningar och jag fäste mig vid gamla Skillinge (där vi tänkte köpa hus)där en del var ändrat o nytt. För att inte skriva om Simrishamn där en god vän bodde några år o drev en affärsrörelse jag kallade honom Blondie. Dock,han var inte kvar i staden.
 
Åter fick jag njuta av arkitekturen med alla de underbart vackra husen i staden.Besökte naturligtvis några krogar och tittade på nyheter och senare caféerna på gågatorna, ja det vilar nåt visst över den här delen av landet.Dag två åkte vi o tittade på Stenarna på den höga Åsen,,mycket folk överallt o alla dessa rökerier vi bara vandrade förbi.
 
Sen äppelmust där vi handlade en del - och åkte sedan vidare mot Ystad vår sydligaste stad.Efter nåra timmars vandring i gamla delar sv stan med dessa underbara gamla kåkar för här fanns ännu flera än i Simrishamn.Så tog vi en lunch på Hotel Svea vid hamnen - rödspätta var precis lagom för att orka med resten av dagen,,men faen va dyrt det blev.Lyxkrogar tar minsann betalt av sommarens gäster...Men undrar hur de fixar vinterhalvåret?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress