Tjatet om naturen..

De människor som ej ha förmågan eller ens lusten att skapa egna bilder,brukar vara de individer som mest tjatar om moder Natur? För mig blir det här litet pinsamt att höra hela tiden..eftersom de inte är "inne i denna fas"blir det litet löjligt att de återkommer att snacka om naturen,och har du varit ute nu med skissblocket o.s.v.
 
Sen vet vi alla hur naturen främjar alla individer som jobbar med egna händer i måleri,eller andra tekniker.För det är inte bara seendet som ger inspiration(ett ord de använder ochså)för ju mindre lyhörd du är ju sämre är resultatet givetvis.Då kan det bli kyligt o mycket mycket frånvarande ska ni veta...
 
Den som verkligen förnimmer naturen där ute i verkligheten - och tycker om att vara ensam med sitt kall så kommer denna inre del fram mycket fortare,jag vet har prövat det så tusende många gånger i min ensamhet.Utvecklingens möjligheter tar krumpsprång där drömmen går över i en slags verklighet på målarduken,eller pannån.Så man kan ej bara nöja sig med att stövla ut i naturen titt som tätt...jag kan hämta bilder på andra sätt som även är naturliga.

Kommentera här: