Straxt Stockholmsrunda?

Nu är det daxs åka uppåt staden igen och titta runt i det bästa vi kan se i vårt lilla land? Ja,när det gäller måleriet och det folk kallar konst.Stockholm har det bästa utbudet och har så haft åtminstone under de 40 år jag bevakat och haft bra kontakt med vackra tavlor,blida säljare på gallerierna,tjurskalliga gallerister,när man klivit in i de där bästa ställena,som tycks mena bara med sitt kroppsspråk "vad ska du göra här"?
 
Men för det mesta kommer jag ändå rätt på nåt konstigt sätt? Kalla det gärna hyfsat omdöme,eller att man har grejer under uppsikt? Men i dessa fall är det de som bjuder ut sina saker/tja tavlor som ska uppträda mer serviceinriktat tycker jag som i det fallet är en nyfiken kund...det kan ju sluta med att kunden i Ericson köper något?Speciellt är mina promenader förbi La Ronde i Gamla stan ytterst trevliga, jag brukar börja där när man kommit på tunnelbanorna dit..ja hinner jag stannar jag till för en god öl på just La Ronde.......
 
För min Volvo lämnar jag hos någon av sönerna i staden,hopplöst att parkera i den här staden.Och vad passar bättre än tunneltåget till Bellmans gator,de smygande gränderna,,tjusiga damerna som ibland ler litet.Jaa jag trivs i den gamla bevarade Idyllen verkligen..Stockholm är faktiskt en av världens vackraste städer.Det har jag fått mig berättat av två läkare,som rest runt i så gott som hela denna värld/mellanöstern inräknad/så jag tror dem.Men dagen är ej bestämd....måste kolla en del saker först,då jag måste ta hänsyn till andra här hemma.
OK,en trevlig afton till mina läsare/tittare.........

Kommentera här: