Att denna Maud Olofsson kan neka till att komma till KU-förhören ifråga om hennes kunskaper i den vidlyftiga affären kring Nuonaffären är märklig tycker jag - och hur stadsministern skyddar henne i frågan?Även om hon nu är en politiker utanför regeringen i dag, så är hennes nej verkligen besvärligt för henne och Alliansen som hon skapade
 
Att sedan skylla på att hon "Glömt alla turerna i ärendet"är bara förbannat skamligt för henne och att det gått fem år sedan dess.Men i hennes bok om gamla minnen kan hon utan vidare berätta händelser som är mer än 20 år tillbaka i tiden - så detta är dumheter i den största affär regeringen haft och kostat oss dryga 15 miljarder kronor.
 
Vi som minns historien från 2013 och att jag själv läste och hörde debatten i media där de närmaste tjänstemännen varnade henne för för att priset på Nuon var alldeles för högt.Bland annat visste hon tidigare att stadsministern var in
formerad i ärendet. Men numera, har även minnesluckor för dumsnuten Rienfeldt kommit i dagern, så man undrar hur dom där två tänker och om de kommer ställa upp inför KU,gubbarna i år?
 
Och inte nog med detta - efter att hon slutade på näringsdepartementet har hon/fastän hon ej skött jobbet/fått en massa styrelsuppdrag vilket hon aldrig borde fått föränn hon lägger korten på bordet i Nuonaffären.Man undrar om dessa tjänster är för att hon lurade oss på alla dessa miljarder våra elkunder betalat i en affär med Arise med flera?
Jaa affären är en skam för Sveriges regering som började redan 2009 - och där Vattenfall betalade kusliga 97 mil-
jarder för det Holländska energibolaget....Affären är den största i vår historia, så Oloffson bör släpas till KU genast.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress