30 november 2011

Ny bok

Musiker

Hyckleriet fortsätter skriver moderaten AnnMarie Pålsson i sin bok "Knapptryckarkompaniet"som just kommit ut i handeln.Hon stryker under att boken berör demokratin & där hon anser dom är statister och ingen makt har alls vilket gör att de 349 ledamöterna borde sänkas ordentligt vilket jag nämnt innan här.Varför inte till låt oss säga 49 knapptryckare? Detta hyckleri har dessutom förvärrats skriver fru Pålsson i sin bok.

Låt oss rösta på dem som har makt med 25 regeringsmandat och 24 oppositionsmandat kan absolut räcka till för fler bestämmer inte i Sverige.Dom som har makten borde snart inse att debatten nu flyttat från partpolitiken till en mera öppen debatt i det nya som hela tiden utvecklas på internet.Ty erkänner ej partiorganen detta inom en snar framtid,och om dom ska överleva kommer de att gå samma öde tillmötes som vårt tilltygade kungahus. En förljugen demokrati är inget för 2000-talets människor och ej heller att ha i en organisationsstruktur eller hur?

Så bort med detta gamla system och bort med hyckleriet en gång för alla.Detta för ej drabba oss svenska skattebetalare längre det är osunt och kostar oss miljoner kronor årligen.Pengar vi bör lägga inom vården-skolan och barnomsorgen. Även hjälpa våra svikna fattig,pensionärer en smula.

Tyvärr boken är dyr kostar 328 kr.(och ges ej ut i pocket)
Förlagen bör tänka om.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress